Tărâmul cailor

Locul în care orice cal și-ar dori să trăiască

Satul Cobor, situat în sudul Transilvaniei, este ascuns între dealuri și pășuni de înaltă valoare naturală, ultimele zone de acest fel din Europa, intacte din punct de vedere ecologic.

În anul 2016 am deschis la ferma din Cobor o pensiune de cai și un centru de reabilitare. Oferim condiții ideale pentru cai tineri sau pensionari, iepe cu mânji și iepe mame, de închiriat, pe 20 de hectare de pășune, unde aceștia pot alerga liber, în mijlocul frumoaselor dealuri transilvănene.

Centrul de reabilitare

Avem mare grijă de caii dumneavostră

Condițiile externe sunt cruciale pentru vindecarea cailor și dacă un cal se recuperează pe deplin sau nu, depinde într-o mare măsură de aceste condiții. Centrul nostru de reabilitare oferă zece boxe de 4x4 m cu ieșire la padocuri cu nisip de 4x6 m. Un țarc rotund și o varietate de pășuni mai mici și mai mari permit ca vindecarea și reabilitarea calului să se desfășoare pas cu pas. Caii sunt supravegheați continuu de personalul nostru specializat și îngrijiți zilnic. Caii au acces la iarbă și fân de calitate, cosit de pe pajiștile noastre ecologice din Cobor și beneficiază de servicii veterinare regulate și potcovar.

Prețuri
Mai - octombrie 150 €/lună
Noiembrie - aprilie 200 €/lună
Disponibilitate și servicii personalizate

Pensiunea de cai

Condiții fantastice pentru caii tineri, pentru iepe cu mânji sau pentru calul tău drag pensionar

In afară de hrană cu iarba proaspătă vara, fân de calitate și lucernă, produse la ferma noastră, în timpul iernii, caii au acces la adăposturi ce oferă protecție ridicată împotriva soarelui sau împotriva frigului, în anotimpul rece.

Îngrijire zilnică, hrănire suplimentară cu ovăz, adăpători, apă proaspătă, servicii veterinare regulate și potcovar, personalul nostru dedicat se asigură că toți caii sunt bine îngrijiți și primesc toată atenția de care au nevoie. Avem pășuni pentru armăsari și cai castrați, iepe cu mânji sau cai tineri, în țarcuri imense, totalizând o suprafață de peste 20 de hectare îngrădite. Caii pot, de asemenea, să rămână afară pe tot parcursul iernii, dacă au trecut prin perioada de aclimatizare sau pot fi găzduiți în grajd.